KAYSERİ PARK'TA RAMAZAN EĞLENCESİ

KAYSERİ PARK

Ramazan Sokağı'nın kurulduğu Kayseri Park'ta Osmanlı macunu, şerbet ve kağıt helva gibi geleneksel lezzetler satışa sunulurken, Ramazan ayının eğlencesi Karagöz-Hacivat ve illüzyon gösterileri ziyaretçileri büyüleyecek.

Kayseri Park Nerede o eski Ramazanlar?”, diyenler için renkli, keyifli ve nostaljik bir Ramazan programı hazırladı. Bu amaçla Kayseri Park'ın orta alanına Ramazan Sokağı kuruldu. Sokağın her iki yanında yer alan Ramazan Evleri ise birer satış noktalarına dönüştürüldü. Sokakta gezintiye çıkanlar nostaljik alışverişin de keyfini çıkaracak. Ramazan sokağında alışveriş yapanlar Osmanlı macunu, şerbet ve kağıt helva gibi geleneksel lezzetlerin tadına bakarken, unutulmaya yüz tutan el işi dekorasyon ürünlerini de alma fırsatı bulacak.
Kayseri Park'ta eğlenceler sınırlı kalmayacak. Çocuklar için günde iki seans (15.00 - 16.00 ve 21.00 - 22.00 saatleri arasında) tiyatro gösterisi, Karagöz-Hacivat oyunları, çeşitli animasyonlar, jonglör gösterileri ve yarışma programları düzenlenecek.
Ayrıca, Kayseri Park'ta Ramazan ayı boyunca her Cuma akşamı semah gösterisi yapılacak. Profesyonel müzisyenlerden oluşan fasıl ekibiyle, hafta sonları iftar keyfinin bir başka yaşanacağı Kayseri Park'ta bir de kostüm standı kurulacak. Eski dönem giysilerinin yer aldığı standı ziyaret edenler, diledikleri kostümü giyerek fotoğraf çektirebilecekler.



Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Kayseri Liseliler buluştu

İşaret diliyle ‘afeti’ öğrendiler

Yıldırım Beyazıt mahallesinde kat karşılığı ihale yapılacak

Büyükkılıç'tan "Kitap Kafe" Projesi

Özdoğan; yeni hizmet binasını inceledi

Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı